Welkom

Welkom bij Bonabri!

Bij ons ben je aan het goede adres voor een leuk online assortiment in jongens en meisjes kleding! Bonabri heeft een leuk assortiment te bieden aan mode, merken en prijsklassen. Hier vind je Stoere, Hippe, Leuke, Grappige, Mooie kleding. Wij bieden jou kleding van bekende merken o.a.; Squared & Cubed, Emoi, E-bound, RG512, Chilong  & 5.10.15 en in verschillende prijsklasse.

Bij Bonabri vind je voor de stoere jongens van alles, van Spijkerjack tot Swimshort en voor de jonge dames een mooie Strass jeans tot een hippe sweatstof short! Wij houden van een kledingstijl met goede back to basics en die betaalbaar zijn!

Bonabri heeft de laatste trends op het gebied van jongens en meisjes kleding in de leeftijd van 4 tot 16 jaar!
Ook bieden wij jou namelijk ook een outlet aan waar je geweldige kleding voor zowel de jongens als de meisje voor nog aantrekkelijkere prijs vindt!

In onze webshop hoef je niet in de rij te staan om jouw gekozen producten af te kunnen rekenen. Ook geen parkeerproblemen of uren lang slenteren in de stad om je favoriete product te kunnen scoren. Bij ons kun je dat gewoon doen vanuit je luie stoel in je eigen knusse huis. Mocht je bestelling toch niet helemaal goed zijn dan kun je het retourneren!

De verzendkosten zijn € 4,50 per bestelling.
Vanaf € 75,00 verzenden wij gratis.

Onze merken:

5.10.15 RG512 Ebound EmoiChi-Long-logo2-100x80